Lichtweerzeilen

Niks is zo mooi en rustgevend dan op een mooie zomerse dag aan boord te genieten van een fris glaasje en een hapje, zachtjes snijdend door de golven, met op het voordek de mooi gekleurde spinnaker of gennaker die uw boot met constante snelheid door het water laat snijden.

LichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilenLichtweerzeilen

Als we aan boord zijn willen we ten volle kunnen genieten van de mooie dagen dewelke de laatste jaren soms schaars zijn in een seizoen. Het ideale weer kan voor eenieder verschillend zijn. Sommige dagen bieden veel wind, andere dan weer veel te weinig wind. Uiteraard zijn wij, als zeilmakers, er om u bij deze op een goede manier te adviseren over het hijsen van het juiste zeil bij welke wind.

Laat u vooral niet afschrikken door de lichtweerzeilen zoals een spinnaker, gennaker, code zero, ... Een juiste handeling, de juiste materialen en de wil om er een mooie zeiltrip van te maken, zorgen voor een volledig genot aan boord op een prachtige dag.

Winning Sails beschikt over een eigen atelier voor het maken van diverse zeilen. Maatopname, ontwerp en vervaardiging uitgevoerd door één bedrijf bieden u de garantie dat het zeil perfect past voor uw boot.

Lichtweerzeilen kunnen gemaakt worden in meerdere soorten, meerdere kleuren, en meerdere snits, allen afhankelijk van de voorkeur van de klant, ons advies, en de toepassing.

Om het gebruik te vergemakkelijken wordt heel vaak beroep gedaan op hulpmiddelen voor de bediening van een lichtweerzeil:

- spinnaker of gennaker slurf

- GX furler. https://www.youtube.com/watch?v=WKirIUTldI0

- CX furler. https://www.youtube.com/watch?v=wPdzgrzgmAg

- CX furler combipack GX furler = 2 systemen in 1

Lichtweerzeilen
Lichtweerzeilen
Lichtweerzeilen

Wenst u een offerte aan te vragen voor lichtweerzeilen?

Vraag offerte aan