Afdekzeilen

AfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilenAfdekzeilen

Iedereen kent wel het gevoel om na een weekje hard werken, te gaan relaxen aan boord maar dan bij aankomst teleurgesteld te zijn door de vele bladeren, spinnenwebben, zand, vuil, vogeluitwerpselen die u aan boord aantreft.

U heeft uiteraard ook de keuze om uw schip proper achter te laten en te voorzien van een cover die u bij aankomst makkelijk kan demonteren. Ook in de winterperiode, of bij langere afwezigheid is het aanbevolen om uw schip afgedekt achter te laten. Houdt er wel rekening met dat tijdens uw afwezigheid alles goed is opgeborgen en vastgehecht. Een goedkoop afdekzeiltje uit een grootwarenhuis kan door schavielen/schuren wel eens bij uw aankomst plots verdwenen zijn.

Een goede cover moet gemaakt zijn door vakmensen, en vervaardigd uit de juiste materialen en voor de juiste toepassing gebruikt worden. We trachten enkel gebruik te maken van kwalitatieve grondstoffen zoals Markilux Acryl, 100% Polyester, PVC of Polyester/katoen.

Ademende materialen zorgen ervoor dat uw schip geventileerd blijft en er geen schimmels kunnen groeien op vochtige plaatsen. Uiteraard moet het doek gekozen worden, afhankelijk van het gebruik. Een acryl zal sneller vuil/stof opnemen, juist door de ademende functie, ten opzichte van PVC. Bij deze laatste dienen dan tijdens het ontwerp de juiste voorzieningen worden genomen opdat er een continue ventilatie is

Tijdens een warme zomer gaan we graag de friste aan zee of aan het water opzoeken. Echter moeten we er rekening met houden dat de warmte dan uiteraard ook naar binnen gaat. Met de juiste zonnewering op de vensters, kan u een aangenamere temperatuur bekomen en kan u, afhankelijk van de doekkeuze toch nog daglicht binnen trekken.

Wij geven u graag advies welke cover u kan voorzien op uw boot om deze in haven afgedekt achter te laten. Ook een bimini kan in deze warmere streken soms een noodzakelijk gegeven zijn om er toch een dagje op uit te gaan en beschermd te zijn tegen de zon.

Afdekzeilen
Afdekzeilen

Wenst u een offerte aan te vragen over afdekzeilen?

Vraag offerte aan