Tuigage

Selden masten - Furlex rolsystemen - RVS verstaging - Railingdraad - dekbeslag - ...

TuigageTuigageTuigageTuigageTuigageTuigageTuigageTuigageTuigage

U kan bij ons terecht voor alle advies over het vernieuwen van mast, giek, rolfoksystemen, beslag en alle andere accessoires met betrekking tot uw zeilen en tuigage.

WINNING SAILS zeilmakerij beschikt over een eigen walsinstallatie voor het op maat verwerken van RVS-staalkabels voor verstaging, railing en RVS spankabels. Door onze grote voorraad en diversiteit in materialen, garanderen we u een scherpe prijs voor een snelle levering. Voor het vernieuwen van het bestaande want volstaat het de huidige verstaging binnen te brengen in ons atelier en wij maken u aan de hand van deze, mits enige correctie, nieuwe verstaging aan.

Indien u tijdens het seizoen een breuk zou hebben aan uw verstaging bv voorstag, en u geen mogelijkheid ziet om de staalkabel zelf te vervangen, kunnen wij ook ter plaatse komen. Met onze aanhangwagen komen wij tot in de jachthaven om daar ter plaatse de nieuwe staalkabel op lengte te maken en te voorzien van de juiste persingen.

Breng zeker een bezoek aan onze toonzaal in Waasmunster. We bieden u gegarandeerd een lagere prijs aan tegenover watersportwinkels in de jachthavens. U kan bij ons ook terecht voor een ruime keuze aan touwwerk, shackles, beslag en andere accessoires om uw boot op punt te zetten.

Tuigage
Tuigage
Tuigage

Wenst u een offerte aan te vragen voor tuigage?

Vraag offerte aan